top of page

Yaylanın İzinde


perşembe yaylası

Ordu ilinin Aybastı ilçesine bağlı Perşembe yaylasından. Bu kadar detay yazmamın sebebi olur da sizde görmek isterseniz diye…


Fatsa çıkışından hemen sonra Aybastı yolunu takip ederek ulaşabilirsiniz. Bilmem kaç metrelik rakımda dağların tepesinde hayal etmeyeceğiniz ilginç bir görüntü ama öyle güzel yani…


Benim konu biraz farklı ama… Görür görmez ilk aklıma gelen, düşüncelerim diyorum. Beynimin ovasında düşüncelerim böylesine gibi. Böylesine biraz karışık. Nerede başladığı nerede bittiği çok belli olmayan ilk bakışta. Beynimin düzlüklerini bölen fakat bu düzlüklere hayat veren, güzellik katan düşüncelerim var benim bu menderesler gibi.


Anlamak mı istiyorsun beni, o menderesleri gezmen, her metresinde o suyun tadına bakman gerek diye zorlu bir profil çiziyorum kendime. Böyleyim biraz. Kendimi ifade edebileceğim bir doğa harikası ile karşılaşmanın huzur dolu izlencesi. Hınzır bir gülümse, bir sus payı gönlüme.


Gidin, belki sizde kendinizi tanımlayacağınız bir an yakalarsınız. Yakalayamazsanız da üzülmeyin, biraz deliliktir bu, manzaranın keyfini çıkarın.

bottom of page